Thursday, April 29, 2010

Reunion 2009 SPM Students

Type : Party - Dinner Party
Date : Friday, May 7, 2010
Time : 7:30 p.m - 11:00 p.m
Location : New York Hotel Johor Bahru

Description :

Kepada semua lepasan SPM 2009.....
ANDA SEMUA di jemput untuk menghadiri REUNION 2009 SPM STUDENTS yang akan diadakan di HOTEL NEW YORK JOHOR BAHRU pada 7 MEI 2010.. Bermula pada pukul 7.00 malam hingga 11.00 malam.. JEMPUTAN ini terbuka kepada SEMUA SEKOLAH..


Turut Dijemput Pelajar dari ;
  • Sekolah Menengah Sultan Ismail JB (SSI)
  • English College JB (EC)
  • Sultan Ibrahim Girl School JB (SIGS)
  • Convent School
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Sultanah Engku Tun Aminah JB (SETA)
  • Sekolah Menengah Kebangsaan Aminudin Baki JB (SAB)
  • Maktab Rendah Sains Mara (MRSM
  • Sekolah Berasrama Penuh (SBP)
  • Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK)
  • Sekolah Menengah Teknik (TEKNIK)
  • SEMUA SEKOLAH yang berdaftar dibawah JABATAN PELAJARAN MALAYSIA..


Bayaran : RM50 sahaja..
Tema : RED, White, and BLACK..
Other Information : Guests are allowed to bring friends to this event.

SEKIAN..



Any Question? Ask Here


p/s; confirmation dah tutup! (27 April is the Last Day to Confirm) huakakaka. Try la pujuk admin dia kalau nak pergi reunion ni sangat sangat sangat.
p/s/s; aku tak pergi
p/s/s/s; saja ja nak post bende ni sebab orang yang buat ni the best. 1 malaysia dia jemput. ;P
p/s/s/s/s; kenapa mahal? New York Hotel tu berapa bintang? fikir sendiri. lagipun ade souvenier. hehe

3 sepakan:

Juwairiyah said...

woi!! terkejut aku dgn post ko nii.
ekceli aku dah tahu lama dah.
dah boleh balut belacan da kalo ko tgk inbox aku
bykk sgt reminder dorg. aku pon termasuk gak
tp aku letak maybe attending. & aku wat bodo jek
aku ignore sume msj2 dorg. da la start maghrib =.="

laaa, yg ko nii. aphal. nak join sgt ka
lagi pon formal nak mampoih. ikut tema r
btw aku bkn glemer mana pon kat ssi tu.
tkt dorg xcam aku. o wat bodo jek dgn aku. xgeng sgt r

btw admin dy tu budak ostel aku. haih
jgn r try nak pujuk dy. kalo berani pujuk dy
terima r berjam-jam kena ceramah dgn dy.
kesian la dorg bz susah2 wat benda ni.

masturah said...

hahaha. dah lama gak tahu bende ni.
sebab dia kate nak kene inform semalam (last day), baru teringat.
aku memang nak pergi gila gila. tapi membe aku semua tak nak. diorang kata rm50 tu boleh buat 5 kali makan. cis! hahaha

Juwairiyah said...

ouh pulak dah. aphal ko nak gi? ecehh.
aku xnak kot. da la start maghrib. aduhaii
mmg r. da nama pon 5star hotel. tp alamak, jauh r
aku rs da la makan kat hotel. mst dpt mkn sikit je
(control ayu gitu). satu habuk pon tarak

baik laa kalo kua enjoy2 dgn membe. lagi besh