Saturday, May 1, 2010

Result UPU

ok.
sila tepuk tangan ramai ramai sekali lagi!
sebabnya ?
aku tak dapat UPU jugak.
maktab tak dapat, UPU pon tak dapat.
aku sangat berbangga! -.-"



ayah aku suruh aku masuk UniKL MITEC.
cuba teka kat mana..........
jawapannya; dekat masai.
oh ya. aku tak pernah post alamat rumah aku kan?

alamat rumah aku,
** Jalan _____ **,
Bandar Seri Alam,
81750 MASAI Johor.

satu bandar je kan? hahahaha. bandar Masai sangat kecil ok.
dari rumah aku pergi UniKL MITEC,
jalan kaki pon boleh sampai. maknanya, dekat gila!


UNISEL (Diploma in TESL) or UNITAR (Diploma in Early Childhood Education) or KIPSAS (Diploma Pengkhususan Syariah & Undang-undang) or Kolej Yayasan Melaka (Diploma in Early Childhood Education),
ayah aku tak bagi masuk. T____________T

6 sepakan:

Juwairiyah said...

haha melampau la boleh jalan kaki enn.
nnt blom pape da ngadu kat aku kata penatt.
mst nnt ko termasuk dlm list yg selalu lepak2 kat tesco an
boleh la ko usha cashier ensem! kui3!!

err aku jeles gile dgn ko. ekekeke.
camne aku tunggu2 surat cinta xpna dpt
at least kolej ke. [bajet mcm aku xdpt intake pape an]

pk dulu course ko nak amek.

cik bunbun said...

dekat pon oke jugak kekekeke;P

tapi tak best nanti nak dating pon mak ayah boleh nampak dri dlm rumah lagi. oke abaikan. merepek je hak hak hakk :D

buatla keputusan leklok oke ^^

LaLaLovy said...

ble u apply unisel ? result dpt brape ni?

masturah said...

Jue; eh serius boleh! abang aku pernah buat ok! hehe

cik bunbun; betul! nanti nak dating parents nampak. xbest! ;P

LaLaLovy; apply Unisel beberapa hari lepas result SPM. :)
result. errr.
(3A = english, math, science. 3B = bm, tasawwur, quran sunnah. 2C = sej, addmath.4D = Phys, Bio, Chem Syari'ah.)
sebab subjek penting tak credit kot xdapat upu. :D

BalqisShafiqa said...

mas, ko amek ke yang paling dekat ni?
x nak kan.

masturah said...

Balqis; nope! nak rasa hidup kat asrama. kalau dekat, xleyh dok asrama. :D