Sunday, May 23, 2010

Shahir Juara AF8

sejak bila aku melayan Akademi Fantasia ni?
tak pon. cuma ade sekali tu aku bosan teramat sangat sampai bukak Diari Akademi Fantasia (tak ada cerita menarik). aku tengok time tu, Maulana kutuk or kritik or whatever seorang perempuan dalam AF tu juga. sorry la. xkenal semua budak AF. saat tu, memang aku benci gila dengan Maulana. aku rasa, dia tu tak lah perfect sampai nak cakap macam tu kat perempuan tu. sebab aku bagitahu ni; aku nak semua orang tahu, aku bencikan Maulana. fullstop! (aku tahu aku yang over)


 pasal Shahir. ramai sungguh orang tak dapat terima dia jadi Juara Akademi Fantasia 8 ni ye.
aku tak faham. kalau dia boleh masuk dari undian AFMASUK tu, memang bermakna orang ramai minat dia
so, dah tentulah dia memang boleh jadi juara. sorakan yang dia dapat pon banyak (aku tak tengok tapi ramai yang bagitahu) fanpage kat facebook pon banyak.


Shahir AF8 mencecah 10,510 orang.
SHAHIR AF8 FANPAGE mencecah 11,589 orang.
Ahmad Shahir Zawawi (Shahir) mencecah 4,150 orang.
Shahir AF8 Fan Club mencecah 12,159 orang.
Kami mahu Shahir dimasukkan semula ke AF8 mencecah 3,250 orang.
SHAHIR+ADIRA=SHAHIRA(juz for SHAHIRATICS) mencecah 1,065 orang.
TRIPPING FC AF8 (SHAHIR & AIN) mencecah 317 orang. 
Shahir AF8 Fan Club (Brunei) mencecah 869 orang.
The Love of SHAHIR mencecah 665 orang.
Shahir Fan's club mencecah 39 orang.
WE SUPPORT SHAHIR AF8!! mencecah 270 orang.
SHAHIR ZAWAWI OFFICIAL PAGES mencecah 113 orang.
ShahirAF8 Fanpage (Singapore) mencecah 315 orang.
(KEBAHAGIAAN DALAM PERPISAHAN) lagu yang bakal top setop juara AF8 SHAHIR mencecah 199 orang.

oh ya. tak lupa juga fanpage yang benci shahir. :)
SHAHIR JUARA AF8 YANG DI REJECT PEMINAT SAMPAI BILA-BILA mencecah 91 orang


** Adlin tak suka dia? biasa la. Adlin pernah ke suka penyanyi nasyid sejak dari dulu? pernah? haha



























ni aku masuk campur.
aku tak minat shahir.
semua pelajar af aku tak minat.
tapi aku rasa menyampah dengan orang yang non-stop kutuk.
sendiri membazir sms/afundi, tak nak fikir. haihhh





ngahahaha.
penat aku print screen semua ni.

*lepas tu aku siap gaduh dengan Alif Zakh yang aku sendiri tak kenal.
bukan sebab aku minat shahir la!!!!!!!!!!!!
sebab aku naik menyampah pulak tengok dye comment bende merepek.
teruk jugak la kitorang gaduh. sampai main bapak. -.-"

2 sepakan:

BalqisShafiqa said...

salam ziarah.

kau layan budak mereng tu pe hal?
biar je dia nak cakap apa pun. nak cari publisiti tu.

shahir ni aku pun tak kenal, dan tak nak kenal.
sebab?
sebab aku tak minat.

af ni tak da faedahnya.

masturah said...

ahaha
mula mula aku tak amik port pon pasal mamat tu.
pastu dye tetiba kutuk aku, mane aku tak layan? :P

*aku pon tak minat langsung semua budak AF. :D