Friday, April 2, 2010

Menyesal

aku bukan nak post lirik or video ressa herlambang tu.

aku just nak luahkan yang aku menyesal gilaaaaaaaa.
menyesal sebab?
menangis!
2 malam la kot aku menangis.
hasilnya, aku sakit kepala yang teramat.
semalam pon aku da rasa sakit kepala.
tapi sebab aku macam tak endah & menangis lagi lepas tu,
sakit tu bertambah tambah sekarang ni.


aku memang tak boleh menangis.
aku tahu, confirm aku akan sakit kepala punya la.
tapi aku tak aspect pon sakit nya sampai macam ni skali.


aku memang dah ambil keputusan tak nak fikir langsung semalam petang.
tapi lepas zalina pulak sms aku malam nya, memang aku ternangis lagi.
mana aku tak stress, kau mintak tolong kawan baik aku la kot!
ish. apehal ntah lembik sangat aku ni!

aku rasa kau pon dah tahu aku takkan ubah keputusan aku tu.
thanks sebab dah stop sms or call.
aku tak de la stress sangat kalau kau buat macam ni.
& yeah, aku rasa last night merupakan malam terakhir aku nangis kot.
sebabnya, pagi tadi aku dah boleh gelak bila aku baca diary aku balik.
kesian diary aku tu. bekas air mata buat dia berkedut kedut.
buruk betul rupa dia. hahaha

1 sepakan:

Juwairiyah said...

ok. sorry beb sbb aku lambat reply.
ok. aku da pna baca entry ko sblm2 ni
tp x sempat nak meluahkan rasa ati. kuikui

weyh, bak kata ko waktu aku punye problem dulu
rileks weyh. *tarik nafas, hembusss*
takyah pk berat sgt. take it easy
benda ni sgt rumit utk difikirkan.
kalo ko upah berapa byk tuan penasihat,
komfom ko akan temui jln buntu. kuikuikui

ok so skg ko doa byk2 bia dpt petunjuk
ringankan sikit sakit kepala ko tu. rilekss
benda ni take ur time utk solve sume2 ni
take ur time. keluar dari kepompong problem tu
takyah pk kan sgt. emosi ko tgh xstabil.

ok sayang? wat masa nii aku nak stop dulu kisah2 gumbira aku dgn staff tesco
kuikui. *aku menghormati keputusan ko*
ok. (tu psl aku tulis berjela kat inbox ko tak reply. aku faham okayy)
contact aku balik, cerita2 balik mcm dulu bila ko da rasa ok, boleh? janji ok?

aku rindu ko yg dulu, yg bebas dari problem
& aku rindu kat word kuajaq, terajang, sepak, lempang, swing segala. etc. tengkiuu