Saturday, March 27, 2010

eh, First Time aku pergi Starbucks okeyh!

nampak sangat kekampungan ke aku sebab tak pernah pergi Starbucks?

kesian aku ni kan. duduk area JB yang dah membangun, tapi ketinggalan zaman. Starbucks pon tak pernah jejak.
nampak memang la selalu. tapi sebab aku bukan anak orang berada, aku tak masuk la dalam kedai tu. mahal sangat kot bagi aku, ok. ni semua ayat mintak simpati. ;P

sebab baru first time pergi kan, aku nak la jugak citer pengalaman (bajet gempak jek)

last night aku ikut akak aku pergi Starbucks kat The Zone, JB.
kenapa kitorang pergi sana? well. kat sana ada event ni actually.

SIREN'S NITE by JOHO

kitorg pergi sana sebab kawan akak aku, Zul punye gambar dipilih untuk exhibition tu.
eh no no. bukan gambar dia tapi gambar yang disnap oleh dia termasuk la sekali dalam exhibition seperti yang dinyatakan. kira macam akak aku tu nak bagi sokongan la kat membe dia. hehh

kitorg sampai sana pon da pukul 9malam. so, time tu the last band yang tengah perform. ok. aku xtahu band mana satu. *updated; band Plague of Happiness. tapi best gila band tu! :) aku rasa semua orang kat sana pon cakap camtu.
sebabnya; sepatutnye band tu nyanyi 3 lagu je tapi dorg nyanyi 6 lagu malam tadi. fans kat situ mintak dorang nyanyi lagi.


Plague of Happiness - Konspirasi (Live at Siren's Nite)


tapi kan. tapi kan.
sangat best tengok ramai orang guna dslr. gile jeles. aku tak reti langsung nak guna dslr tau! sangat jeles!!!!!!
ok. ni over! hehe


event ni habis cepat kot. bukan pukul 10 malam. tapi pukul 9.30+ malam dah habis. ramai tak blah terus pon. duduk lepak berborak and amek gamba.
ok. aku xamik gamba. tak lawa tak yah sebok la ea! duduk tepi diam diam!
kat sana cun cun oh ladies dia *aku bukan lesbian ok!*
tu ikut pandangan aku. terpesona tengok dorang yg comel gua cakap sama lu! kihkihkih. minah ni over kan? *tunjuk kat tembok*

kitorg pon sebok lepak kat sana sampai pukul 10.30+ malam *11pm maybe?* berbual kat luar tu la tapi. Starbucks closed! tett. haha.
aku kat sana sangat pendiam tau. aku dok tengok akak aku berbual ngan kawan kawan dia je.
tapi kannnnnnnnn.. aku dapat hadiah tau pergi sana semalam!
hadiahnya.... *jengjengjeng*
lebam kat belakang kaki! dekat2 buku lali tu.
kenapa? sebab gua gi langgar tembok ke hape ntah. kesian kan? cakap kesian sekarang!

mula2 ingat nak masuk Modesto's @ Lush. tahu tak ni hape? korang jangan berani berani belajar ni benda ape ye! membe membe akak gua la yang nak masuk. dorang kata gua bole masuk KOT.
tapi salah sorg tu tak boleh sebab tak pakai baju berkolar *hint ni* tapi gua rasa tak sesuai la kalau gua masuk sana. saya kan bertudung! *kelip2 mata sambil senyum ayu*

so, gerak pergi SS (Singgah Selalu) kat depan Danga Bay tuuuu. lepas makan, berbual sekejap *sekejap kepala hutak. opps.* then, blah.

around 1.30pagi sampai rumah. anak dara balik lambat, parents xkesah ke?
dah takut gila dah sebenarnya. bukak pintu macam pencuri gua rasa!

update;
pics dari camera encik Zul
letak gamba kitorang je ye. xkan nak amek semua letak sini kan. hak milik dia doe.

rileks. xperlu layan dorang. kahkahkah

ngahaha. muke gua memang muka stress sentiasa.

 ayu x cara gua duduk? kahkahkah

dia kakak gua bhaiiii.

 

xpaham gamba ni. lol

ni pon xpaham jugak

apa perlunya gamba ini? lol

sorry ea.
aku letak gambar yang ade terselit muka aku jek la. pehal nak selit muka orang lain kat blog aku an? hehehe.

2 sepakan:

Juwairiyah said...

aku pon xpna masuk starbucks gak!
takat nak dok situ wat dptkan wireless leh r!
aku pna lepak dpn starbucks kat jusco tebrau city
tp lembab gak r line dy. biasa2 jek

baru td fes time aku mkn pappa roti. pehh
sedap gile seyh. lg sedap drpd roti kopi kat tesco! fuhh
kalo mkn roti kopi, alamatnye muak r perut!

btw, patut r ko x online smlm! xpe, aku jenis memahami

ahmad said...

aku pun sama oi...hehehe