Wednesday, November 13, 2013

PART II - Planning Nite

Assalamualaikum.

Sejujurnya, this is a scheduled entry. Kahkah. Dah lama tak update blog tiba-tiba rajin pulak kan nak penuhkan blog. :')

Ini sambungan gambar-gambar Planning Nite. Bukan sambungan tapi more to banyakkkk gila gambar kami sebab dari kamera salah seorang bestfriend kami! Duduk semeja. Nasib baik DSLR payah nak selfie! Hehehe.

Here we goooooooooooooooooo;



 Rasmikan pentas dulu. Haha

   Rasmikan kek! 




Rasmikan tempat ambil gambar.

Rasmi meja.

 

Rasmikan sudu garfu



Mentang mentang tudung sama, asyik camwhore berdua je! Hahaha

 Kerja siapa ni? Hahaha!

  Syok sendiri la minah ni! Hahaha!


 Siti Nur Shafiyah . Masturah

 Najwa Aini . Aiza Saszuana

Naimi Nazifa . Noraqilah
   

 Studio 6 B tapi Shafiyah enterpramoooo.
  

Studiomate merangkap Roomate!




 Part 4 yang agak rapat dengan kami; Fakhrush dan Haziq.

 Part 4. Part 4 je yang banyak tegur kami.



NOWWWWW PART SIX!!!!
 











Sebahagian PART 6A. 

With Lecturers

 Photographer terhangat malam tersebut! Hehehe

Komen : Hotel, tak boleh nak komen banyak-banyak sebab baru bukak few months. Ada la masalah sampai banyak persembahan batal which makes the dinner suram gila! Mintak tambah kerusi sampai tengah tengah majlis baru dapat. Makanan refill too slow. Microphone and system semua out. Dari segi camwhore, ok best! Hahaha.

Sekian sahaja, tak larat nak upload semua. Whatever it is, Thanks pada yang handle majlis. Tanpa anda, tiada la majlis ini walaupun saya tahu anda kecewa jugak. ^_^
Salaam.

0 sepakan: