Tuesday, November 12, 2013

PART I - Planning Nite

Assalamualaikum!

Have lotsa pics of the dinner/Planning Nite last October. Rugi pulak rasa tak upload gambar.
Entry ni mungkinnnn akan dipenuhi dengan gambar-gambar syok sendiri pelajar semester 6 iaitu pelajar semester akhir. Dalam erti kata lain, gambar kami!

Planning Nite semester ini adalah dinner kedua yang aku pergi sepanjang 6 semester. First masa semester pertama dan kedua pada semester terakhir?! Hahaha! There are so much problems in the club sebab course kami hanya ada lebih kurang 300 orang. Yuran per semester yang RM 60 tu tak sampai 100 orang pun yang bayar every semester. Makanya, selalu sangat la dinner dibatalkan tiba-tiba disebabkan oleh ketiadaan wang. Tettttt! Hahaha.


Details untuk Planning Nite semester Jun - Oktober 2013;

Hell yeah, they should've upah student grafik buat benda ini. Ramai Planning student pandai main photoshop but this one looks ..... Sorry


Sebab ini final semester, memang kami (geng aku) semangat berkobar-kobar la nak pergi. Serius, siap pujuk studiomates yang rapat semua ikut sekali! Kelakar pon ada jugak bila ingat balik. Ah gonna be one of the sweetest memories! Tema Glamour and Glitter uollssss. Kita tengok ikut tema ke tak!

Nowwwwwwwwwwwwwww,  pictures pleaseeeeee! (Masukkan sikit jela. Yang ada muka aku to be precise! Hahaha, Ada hundreds of pictures, from the photography students yang diupah and from our cameras.)


Pictures from photographer yang ada skill dulu;


Najwa Aini, Masturah, Siti Nur Shafiyah, Fa'izah, Noraqilah, Aiza Saszuana, Naimi Nazifa.
Tak ikut langsung tema! Hahaha

Candid kerrrrr? Pakai baju raya kedua yang tak terpakai Syawal lepas sebab raya ketiga dah naik bas balik kampus. And I dont have any OOTD or selfie pics.



Meja kami... Semua perempuan sebanarnya, itu studiomate tumpang lepak.

Us us us us!!!


 Studio A yang datang Planning Nite. Setengah sahaja. Fisheye Lens makanya sorry orang tepi, anda nampak besar. Saya ditengah nampak kecik! Hahaha. And yeah... That guy dihujung meja tu gila rosakkan gambar aku dalam ni! LOL



Mempersembahkannnnn. Part 6 yang gila kamera!!!

 
 
 
 
 
 


Akhir sekali, dengan 3 orang lecturer yang sporting. Semua dah berpunya ya! Haha

 Dr Kushairi, Encik Meor, Encik Syukri

 Pelakon tambahan, Fakhrush, Azim, Asyraf

Koordinator Program; Dr Asri! ^_^




Sekian sahaja gambar dari photographer betul. Sambungan di Part II gambar dari kamera Shafiyah!

0 sepakan: