Tuesday, May 8, 2012

Kuala Sepetang

Assalamualaikum.

Entry ni seperti yang dah dijanjikan sebelum ini, berkenaan lepas balik dari Bukit Merah Laketown Resort's Waterpark then shoot ke Kuala Sepetang pula.
Kalau kau orang gila makan, then you will surely know what we're doing there.
Yes, kami pergi mencari gerai Mee Udang yang popular tu. Haha
What i can say is just; Memang sedap banget!!!
Nak terangkan macam mana nak pergi pon aku tak boleh buat sebab bukan aku yang drive. Hehe
Hanya gambar yang boleh menunjukkan betapa mee udang kat situ menyelerakan LOL


 This is the Mee Udang Special. Besar gila woi udang dia! Hahaha

Ieda 

Tudung terbaikk! Hahaha thanks kipas. And obvious kan colour kulit berbeza beza?

Hahaha i think this is the best picture evah! Kebuluq nampak??

Aku memang syorkan pergi la kalau dekat dengan Taiping semua.
Udang memang fresh and memang sedap Mee Udang dia.

Really really short entry. Hello and Bye. Teheee

0 sepakan: