Thursday, November 22, 2012

Rektor UiTM Perak?

Assalamualaikum..


Tadi tiba-tiba tergerak la hati aku ni nak tengok keywords yang buat orang sampai ke blog picisan aku ni.

Kebanyakannya pasal 'zalora penipu', 'barang keperluan ke asrama/politeknik/universiti/UiTM', 'pengantin gemuk' (?), 'program diploma senibina landskap' dannn 'rektor uitm perak'?


Berkenaan 'zalora penipu' tu memang aku ada buat entry yang berkenaan.

Sama juga dengan' barang keperluan ke asrama/politeknik/universiti/UiTM' tu la kan.

Tapi yang tak boleh blah, keyword 'pengantin gemuk'. Aku ni nak kata dah jadi pengantin memang jauh lagi la. Almaklumlah tunang pon tak ada. Boyfriend pon tak ada! And then, gemuk. Okay i admit that aku ni gemuk but still aku belum jadi pengantin. Huhuhu

And then berkenaan Diploma Senibina Landskap, aku tak mahir or tahu sangat dengan diploma ni.
This is the links (Facebook/Twitter) untuk student semester 5 (November 2012 - Mac 2012) yang ambil course ni ya;

Facebook

  1. Nurul Jannah
  2. Jafni Azmi
  3. Naema

Twitter

  1. Nurul Jannah
  2. Mira Uttika

Aku kenal pon 2, 3 orang je. Tapi kalau nak tahu dari blog lain, pergi ke blog Mira Uttika ya.


Dan sesungguhnya berkenaan Rektor UiTM Perak.....
Kalau betul-betul nak tahu siapakah Rektor UiTM Perak, sila layari laman web UiTM Perak dan kemudiannya click 'UiTM Perak' dekat link bar atas tu yang warna jingga. Then click dekat 'Rector's Message'.
Dan akan terpampang lah wajah Rektor UiTM Perak, Prof. Ir. Dr. Hajah Zainab Mohamed.
Obviously beliau ambil engineering dulu. Just take a look at her name. Ade Ir. kan dekat pangkal tu. Hehe. Nak tahu profile beliau lebih-lebih, aku tak tahu. And 1 benda yang aku tahu, Prof Zainab ni kelantanese and her husband orang Perak. Start jadi rektor UiTM Perak in 2010 dan sambung lagi perkhidmatannya selepas 2 tahun (2012/this year). Maknanya, kau orang still akan ada rektor yang sama sampai 2014. Kalau sambung dan sambung lagi, aku pon tak tahu la sampai bila. Hehe
Itu je la yang aku tahu. Nak cakap lebih lebih pon tak boleh sebabnya UiTM Perak ni strict sikit. Once you post something bad bout it, then kau akan dipanggil menghadap.

Ehem. Maaf maaf.

2 sepakan:

Mat Som said...

Assalamualaikum Masturah
Wah, pagi2 tak tidur, jangan lupa smbahyang subuh dong

Jafni Azmi said...

heheh. ramai yang nak amek course diploma senibina landscape yee. hewhew.