Friday, November 18, 2011

I'm going to be a 3rd semester student!

In a few hours, I'm going back to UiTM Perak. Assalamualaikum... My first class in the 3rd semester akan start on the 21 November, this upcoming Monday. Berharap sangat tak seteruk semester lepas punya subject and studio. Haihhh Tomorrow is the date for Faculty of Architecture, Planning and Surveying (FSPU) daftar kolej (asrama). Course aku bawah faculty tu which means aku kena daftar kolej esok. So, aku balik Perak malam ni, sampai sana subuh esok. My roomates sama je dengan last semester, nothing changes. But I think our bed will not stay the same way as last semester. Well, of course I'm going to choose and take the katil bawah (double decker). Takkan la setiap semester aku nak naik katil atas kan. Last semester aku datang paling lambat and I admit aku naik hangin dapat katil atas. Tapi takda pon offer bagi aku katil bawah, in the end kena la ambil juga katil atas tu. Hahaha. So guys, kalau nak naik hangin untuk semester ni bila salah sorang dapat katil atas, I'm so sorry. Both of you are my friend, tapi takkan aku nak mengalah untuk semester ni padahal takda sape mengalah dengan aku semester lepas. What goes around comes around. Haha no offense, jangan pulak rasa aku balas dendam. Sekarang aku malas nak fikir pasal kolej.. Haha All of you out there, pray for my success this semester. Well, my result came out not so good. My pointer dropped, I've got less than 3.0 last semester. Hope it'll rise up next semester so that I can apply to further my study for degree in UTM JB or USM Penang.

1 sepakan:

Anonymous said...

Ya, mungkin karena itu