Thursday, September 22, 2011

wish me luck

final exam for this second semester are starting toworrow. ok english terabur. (bajet nak sepiking sepiking sebab esok paper BEL 260)  haha
seriously, aku rindu sangat nak menaip naip ni macam zaman meroyan duduk rumah tak buat apa apa dulu.
tapi keadaan tak mengizinkan. wifi uitm ni teramatlahhhh bagus; 24 jam cuma dapat LIMITED ACCESS. and yang menyedihkan; aku tak ada broadband. nak pinjam selalu dengan member pon naik segan dah. T_T

eh eh makcik, jangan nak cerita banyak, cepat tidur! pukul 9 pagi nak pergi masuk dewan exam.
CHAIYOK CHAIYOK! hehe ntah pape aku ni kan.
Wish me luck! i don't think i'll get 3.00 and above this semester.
dengan 6 subjek untuk final exam ni. pergh macam tak boleh bawak pon ade jugak.


* i really really miss the old timesssss!

0 sepakan: