Saturday, September 3, 2011

Cuti Raya dah nak habis!

Esok malam; Ahad, 4 September 2011 jam 9 malam aku kene berangkat balik menuju ke menara gading yang terletak nun di bahagian utara sana.
haish malasnye la hai nak balik Perak terchenta.
Dengan final project yang tak siap siap, assignment yang tak bersentuh langsung sebab sibuk dengan project.
naik fening kefala sekarang ni.
ape ape pon wish me luck for my final exam yang akan start 22 September 2011 ini.
doakan la aku lulus semua subjek. tak mahu repeat! studio la yang paling tak nak repeat!

ok la, nak post gambar raya (hahaha ni sebenarnye tujuan aku buat entry ni)

RAYA FIRST
jom nyanyi lagu negaraku! merdekaraya kan!

Baju raya ni harga RM 60 je tau! beli dekat First Lady ye anak anak! murah kan! berbaloi baloi. (iklan First Lady sekejap)

HARI RAYA KEDUA

baju yang sama dengan hari pertama cuma warna yang berbeza.

ni part yang paling best


sukenye kasut ni! hahaha kakak aku jeles ye! biaselah orang ada baby mana boleh pakai kasut 5 inci! hehehe

0 sepakan: