Friday, August 26, 2011

I'm Home! Hellohs JB!

hehehe dah balik JB, ambil flight dari KL.
sejujurnya la kan, aku tak ada mood raya pon
kenapa eh? aku pon tak faham la.
nak balik sangat sangat sebab tengok orang lain nak balik.
tapi best kan puasa time tengah study. tak rasa lama pon puasa.
busy buat assignment, project semua rasa macam sekejap sangat bulan Ramadhan nak habis.

yang penting sangat sangat penat balik Johor dari Perak. walaupon ambil flight.
sebabnya tak ada flight ke JB dari Ipoh. so, kena la ambil flight dari KL.

ni rantai perjalan semalam;
Seri Iskandar --> Ipoh --> KL Sentral --> LCCT --> Senai Airport --> RUMAH!
nampak tak macam mana susahnya nak balik?
dari Seri Iskandar ke Ipoh, kawan hantar ke stesen keretapi Ipoh. then naik ETS ke KL Sentral. sampai KL Sentral berkejar ke LCCT naik Aerobus. dari LCCT ke Senai Airport of course la naik flight. dari Senai Airport ke JB, kena la abang yang ambil. T_T penatnya!

now dekat rumah dah mula terasa bosan; dah tak ada kawan melepak sampai 3 pagi dekat Dewan Makan buat assignment (cuma bulan Ramadhan je buka sampai pukul 3pagi, bulan lain pukul 10.30 malam dah tutup)

apa apa pon; SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN ye! :)


0 sepakan: