Monday, August 15, 2011

Schematic Plan yang tak menjadi

Schematic Plan.
actually kena buat manually which means pakai scale rule.
tapi rasanya dalam 26 orang pelajar dalam studio C tu, 4 orang je yang buat manually, yang lain guna autocad termasuk aku.

sepatutnya jam 9.30 pagi tadi, kitaorang kena present our scematic plan tapi nampaknya ditunda sebab supervisors busy, seorang MC, seorang lagi ada hal luar U.


oh ya, previous presentation yang project 3 task 1 (formulating conceptual plan) pon ada presentation.
tapi kita orang ditegur cara berpakaian.
macam nak pergi pasar malam eh kalau pakai baju macam pergi kelas hari hari biasa?
kitaorang tak tahu pulak kena pakai heels, makeup etc time nak present. T_T

so, hari ni dengan muka mengantuk, aku kena bangun awal dan pakai kebaya + makeup which aku malas gila nak buat sejak jejak U ni.
gila, Seri Iskandar ni panas weyhhhh! berpeluh peluh laaa.
memang jalan ayu gila dengan heels 5 inci aku tu.
like seriously, aku guna pembaris okay ukur (jakun).
oh dan juga dibahan oleh boys sebab pakai kebaya + heels. T_T

tapi tapi tapi.
seorang lecturer lain diminta tolong (ek?) untuk tengok hasil kitorang and betulkan mana yang salah.
peh memang terbaik la banyak gila yang salah. tak ikut piawaian, tak sesuai etc.
sedap kau kertas A1 yang dah dilukis tu dibulatkan mana yang salah. itu bermaksud = REDOOOOO!

sekarang ni baru habis redo.
inilah hasilnya. memang banyak juga salah! banyakkkk! tapi dah tak ada idea nak betulkan macam mana. haish. (yang sebelum ni punya, dah buang dah)


cuti semester ni kena berguru dengan town planner sebenar. anyone nak jadi sifu saya? T_T

0 sepakan: