Friday, July 22, 2011

Anak Saudara saya

yes, kakakaku selamat melahirkan seorang bayi perempuan yang gemok! haha
nama dia, Wan Mayeesa Adreana.
si gemok ini dilahirkan di negeri kelahiran dan kampung bapanya di Kota Bharu, Kelantan.
so nama Kelantan dia, Mek Sa! haha comelnye nama macam orang tua! :P
dia ni garang macam mak dia, cepat naik hangin. kalau orang lambat sikit tukar baju mulalah mengamuk (mengamuk cara baby la). then dahi dia selalu berkerut kerut. memang macam orang tua! hehe
 first time tengok dia masa umur dia 40 hari. sebulan lebih dah.
Well, aku pon dah tak balik Johor Bahru selama 2 bulan. sekarang tengah cuti mid sem tapi seminggu je Isnin depan dah start kuliah balik. T_T

ni lah gambar gambar si gemok!

her first day in this world. keh keh caption cam hape

my aunty gave that buai. shit! nape mase aku baby tak dapat bende gini eh?


dia sangat bencikan buai ini! T_T




penat la nak upload semua gambar gemok. nanti nanti la bila ada mood. hehe

0 sepakan: