Sunday, December 5, 2010

UniKL Mitec

Aku tengok dekat analytics keywords dari nuffnag aku yang tak gerak gerak earnings dia tu (hehehe), orang asyik cari info pasal UniKL Mitec je. Macam mana life dekat Mitec, tarikh pendaftaran pelajar baru Mitec 2011 & etc. Kalau ada yang search lagi and termasuk dekat blog aku ni ha, aku minta maaf sangat sangat sebab aku tak tahu! Abang aku yang pelajar Mitec bukan aku. Yang aku tahu, next year Unikl Mitec ni akan berpindah masuk dalam bangunan dia yang baru siap tu. Lawaaaa! Gambar? Aku tak ada la. hehe


 Kampus sementara (2010)


Kalau nak tanya apa apa, maybe boleh inbox facebook abang aku or facebook budak budak Mitec yang ada dalam friend list aku. Tak pon, click je salah 1 perkataan Mitec kat atas atas ni ha. Aku dah linkkan pada Facebook Mitec.


*Disebabkan abang aku amek Diploma in Industry Logistic, dalam friend list aku cuma ada budak budak course dia je la. Kalau nak budak budak Degree Industry Logistic or Diploma & Degree in Quality Engineering kat Mitec tu, tanya la orang di bawah ni link ke facebook mereka mereka yang terlibat. hehe

Ni aku bagi link ke Facebook budak Diploma in Industry Logistic yang ada dalam friend list aku ye.

Sem 4 2011 : Najib
Sem 2 2011 : Nazreen
Sem 2 2011 : Hazira

3 cukup la eh? aku malas nak search 1-1. hehe

peringatan : inbox la dulu dia orang kalau nak tahu apa apa. Aku takut dia orang tak approve kalau add dulu. oh ya, kalau lelaki tu, sila la inbox yang lelaki. Jangan nak menggatal ye! ok tenkiu! ^_^

3 sepakan:

Juwairiyah said...

haha ade plak kan wat entri pasal neh. kekeke. aku takde nuffnagg! arghh aku tgk dkt stats blogger suda.

dorg sume tnye pasal puncak alam, diploma bla3 sume kekeke.

ape susah, tnye je blogger mr.k. haha

Anonymous said...

ada lagi tak gambar kampus sementara unikl mitec?

masturah said...

sorry tak ada.. lama sangat dah tu