Thursday, December 2, 2010

macam mana nak tahu anak ayam tu jantan ke betina?


 senang je.
anak ayam dah tentu la betina. tak payah susah susah fikir anak ayam tu jantan ke betina.
kalau bapak ayam pulak jantan. ibu ayam, betina jugak.
tu pon nak tanya aku ke?

*anak ayam is refer to prostitute. Bapak ayam, the head of prostitute (if the leader is a women it is know as ibu ayam)

peh jahatnya aku bagi jawapan gini. sorry. tapi seriously aku tak tahu la macam mana nak bezakan ayam betul. Kalau ayam 'ni', aku tahu la sebab dah memang popular. hehe

4 sepakan:

Juwairiyah said...

ish takde benda lain ke nak cite! haha

aqish said...

sampai hati.
lepas ni ko nak makan ayam kfc lagi tak???

templete cam ni aku try dunlod, macam ape punya lambat!!!



BUTTON HEART.COM

masturah said...

Jue; ade org tny soalan ni kat formspring, aku jawab secara jujur je la! hehehe

Balqis; aku makan ayam mcd! hehehe. kau tak extract dulu ke zip file template tu?

Juwairiyah said...

ceyt pulak dah? ramai seyh peminat ko gi tanye2 soalan neh. xkuasa aku nak layan kekekeke.

tu la aku memula xpaham gak nak upload template tu hehe