Saturday, February 27, 2010

selamat datang ke dunia blogging?


yoooo...
aku nak ucapkan selamat datang ke dunia blogging buat diri sendiri.
sekejap, nak fikir ayat skema. hehe. okay. 
aku telah nekad untuk melangkah ke dunia blogging pada hari ini. cewah macam real kau ayat
oh ya! ini bukanlah blog pertama aku. blog dulu aku telah di privatekan atas alasan tertentu. hehe. tersangat gedik rupanya aku ini?
disebabkan alasan tertentu tu, aku buat blog ni dengan tujuan yang aku sendiri tak tahu la nak cakap kenapa. mungkin sebab aku gedik? haha amek kau dua kali aku mengaku gedik
entahlah eh. aku betul betul tak tahu kenapa aku buat blog. dah terlampau bosan takda kerja yang boleh dibuat kot. hehe. yang pasti blog ni blog lepaskan apa yang terbuku kat hati. haaa baru teringat, diary aku hilang! nasib baik aku just tulis benda tak penting je. kalau tulis benda yang penting, mahu menangis air mata darah bila hilang. dah la. biar je la. salah aku jugak sebab pelupa teruk. ntah mana aku tinggalkan ntah.

yang penting!!!!!
ish! ish! ishhh! bosan gila dech duduk rumah online makan tido online!!!!!!
haish naik gila dah otak aku ni.
Farid Kamil sayanggggg, tolonglah datang selamatkan i dari kebosanan tahap tak hengat dunia ni!

1 sepakan:

Juwairiyah said...

selamat datang~ welcome~ ahlan wasahlan~
pehh dah naik sebulan baru ko inform kat aku. sampai kaki.

aku la antara org yg leh baca blog private ko tuu kan.
bagus2. selamat berblogging. teruskan usaha anda~ selamat maju jaya. lol