Tuesday, November 16, 2010

saya ubah keputusan lagi!

hehehehe
well. tengahari tadi keluar result untuk december intake UiTM.
guess what?



dapat!!!!!!!!
Course yang interview macam @#%^%$#! teruk gila kena condemned pon dapat!
Memang alhamdulillah sangat sangat! syukur syukur!
Yuran segala bagai untuk first semester di UiTM is more cheaper than jumlah yang perlu dibayar untuk Politeknik Kota Melaka. 1/2 dari jumlah PKM tu! alhamdulillah dapat ringankan beban mak ayah.
Masalahnya cuma Perak sangat jauh dari Johor Bahru. Lebih kurang 7 jam perjalanan naik kereta. For the first year maybe tak susah sebab my sis's bestfriend ada dekat UTP yang terletak berdekatan je dengan UiTM Seri Iskandar ni. Nak balik boleh join dia even naik bas je (setiap minggu tau dia balik JB! hehe). Tahun depan insya-Allah dia balik JB terus tapi insyaAllah lepas dah setahun kat sana nanti boleh berdikari.

Doakan aku berjaya ya! ^_^

2 sepakan:

Juwairiyah said...

aku sentiasa doakan ko weyh. hohh boleh la ada yg teman. aku for the first yr pun same, ada membe dkt tmn rinting ni ha. tp asasi ler. huhu xtahu 2 thn lg camne. nk2 kne campak dkt penang adehs

masturah said...

hahaha aku ni ade la sorang yang aku kenal. kenal time pergi interview tu la tapi. rasanya membe dye banyak kat sana so aku kena carik membe lain la. hehe. penang ngn perak. wah jauih tercampak kite ye. hehe