Friday, October 22, 2010

Soalan di Formspring

5 hari lepas aku dapat 1 soalan yang menarik sangat sangat sangat aku rasa dekat formspring aku.

soalan :-
Ada satu situasi...
Boy friend anda curang dengan anda then dia couple dengan member baik anda. apa tindakan anda?
  1. Buat bodoh.
  2. Baling tahi dekat muka boy friend anda.
  3. Baling tahi dekat muka dua dua kuda tu

sejujurnya aku tergelak masa baca soalan dari orang yang aku sendiri pon tidak tahu (anon) ni.
siap bagi pilihan tu yang buat aku tergelak. Bukan disebabkan soalan ni bodoh or apa apa la. Soalan ni tak bodoh langsung! Soalan yang buat aku sendiri berfikir tentang benda yang tak pernah aku fikirkan. Thank you pada penyoal ni. sangat sangat. Tapi of course aku akan lebih hargai kalau kau sertakan nama kau. hehe

so, jawapan aku tetap sama dengan jawapan yang aku bagi 4 hari lepas. maybe ada penambahan sikit. sikit je tak banyak! hehe

Maaf. saya tak pernah bercouple jadi saya tak tahu. tapi kalau saya ada boy friend dan boy friend saya curang, saya akan pegang pada 1 benda (prinsip) "If a bitch ever steals my man, there's no better revenge than letting her keep him. Real man can't be stolen unless he wants to".

 sorry kalau bahasa agak kasar. well itu aku tiru prinsip orang je. hehehe.

tambahan :-
kenapa dalam perkataan 'friend' ada 'end'? well. aku rasa tak semua kawan akan bertahan jadi kawan sampai bila bila. BFF? tak semua juga akan stay jadi BFF sampai bila bila! take note, tak semua. banyak je kawan sekarang yang backstabber. Lagi lagi bab lelaki ni. Lelaki kan makin pupus. Tu yang agaknya rasa macam best je ambil boy friend member sendiri. kalau nak lagi best, ambil best friend's boyfriend. peh. memang masyuk agaknya rasanya. harap harap la aku tak buat macam ni. Tapi sejujurnya aku mesti sedih kalau kawan aku sendiri buat aku macam ni. Bayangkan lah orang yang dipercayai backstabbed kita. memang rasa macam 'WTF WTH SHIT blablabla'. Tapi bila difikirkan balik, bagus la benda ni berlaku. Dapat tahu si boy friend itu bukan jenis yang setia dan dapat tahu juga perangai sebenar 'member baik' tu. Bayangkan kalau dah kahwin baru tahu? tak ke nayaaaaaa!


p/s : sejujurnya aku tak tahu la apa yang akan aku buat kalau benda ni terjadi kat aku. Aku harap aku dapat buat macam jawapan yang aku bagi tu. Harap sangat kalau benda ni terjadi dekat aku, aku tak buat kerja gila. Tak menangis setahun, tak termenung setahun, tak berdendam setahun. Di sebabkan banyak konflik percintaan la aku tak bercinta. aku harap aku akan berjaya kekalkan status single aku sampai aku nak dekat kahwin. (orang gatal macam aku, boleh ke kekalkan status single lama lama?)

0 sepakan: