Wednesday, March 3, 2010

gadis comel yang comel

wah. siapakah gadis comel tu?
takda pon. saja ja letak title camtu. hehe
sabar jek la dengan budak gedik ni ye?

hari ni aku rasa macam nak buat sesi kaunseling. what?! ape kau merepek ni joyah?
hehehe joyah memang la kuat merepek aku kan memang macam joyah sedar diri ni namanya

aku terfikir benda ni dari semlaam tau! betul tak tipu punya la!
kenapa eh, gadis gadis comel, cun, lawa, dan seangkatan dengannya selalu jadi perhatian umum?
obvious sangat bila kebanyakan dari mereka jadi model, pengacara, pelakon, penyanyi.
kalau ada yang tak comel, cun dan lawa pon, mereka confirm tak fofular gitu wah memandai aku ni
kenapa haaaaa?

ye la aku mengaku. aku juga termasuk dalam golongan orang yang comel, cun dan lawa.
eh. jangan salah faham! ni bukan aku yang taip, jari aku yang memandai! bhaha jangan muntah eh, habis bersepah nanti. bau busuk pulak tu.
ye la ye la, aku termasuk dalam golongan yang tidak comel, tidak cun dan tidak lawa. ha puas hati? tak puas hati jom jumpa face to face kita main lempang lempang!

 
auwww. sangat comel!i loikeeee this baby! haha


sorry ye membe membe yang aku sayangi hakhakhaktuih sebab selalu cakap benda gini kat korang;
"aku nak jadi cantik macam lisa surihani",
"aku nak jadi comel macam diana danielle",
"aku nak jadi cun macam maya karin".

dorang tu berdarah kacukan, mestilah cun meletop habis ade hati aku nak cun macam dorang eh?
eh aku berdarah kacukan jugak tau! nenek aku dua dua belah chinese tau! haha gila jauh sampai ke nenek. Nasib baik tak sampai moyang.

mesti korang cakap dalam hati macam ni kan; hanya impian kau sahaja masturah.
tak baik tau! cuba doakan aku dapat jadi comel macam dorang semua! haish!


aku berharap sangat ada sorang insan di luar sana datang kat aku then bagi aku flying kick sebab berangan je kerja. eh jangan jangan! kau flying kick aku, aku terajang kau! jangan berani berani bertindak kasar pada aku! dosa tau! wanita adalah insan yang lemah! ingat tu! hahaha

0 sepakan: