Thursday, March 4, 2010

Keputusan SPM 2009

skema tak title? well aku kan budak baik, skema nerd comel je kat sekolah. eh jari tertaip comel pulak. takpe la, malas nak backspace. hehehe

disebabkan aku ni calon SPM 2009 .
confirm la aku dengan bangganya mengepost pasal benda ni. haish ape la bengong sangat ni..
yahhhhh! Keputusan SPM / STAM diumumkan pada Khamis depan, 11 Mac 2010

begitu havoc sekali di Facebook ya biasalah budak baru nak up. eh tapi aku dah up jangan pandang serong pulak!

 

 

cukup la tu. tak penat ke jadi makcik kepoh baca apa orang berbual?
penat tau nak print screen!

cuba teka cuba teka. aku tertekan tak sekarang ni?
jawapanku............... jeng jeng jeng.......... tidak.!
sebab aku dah confirm pasti tersangat pasti yang keputusan aku tu akan mengecewakan semua pihak.

aku ada masalah kot time nak spm tu. hehehe asal rasa result teruk, salahkan masalah ye tak? memang! aku mana suka salahkan diri sendiri! hehehe

apa apa pon aku harap tak lah teruk sampai kena repeat paper. tak sanggup mak nak masuk dewan periksa spm lagi noks! i tak rela nyah!

0 sepakan: